--> -->

Declarație șoc: ”Nici Aviația americană nu-i salvează”


-->
Dumitru Dragomir a vorbit despre ce se întâmplă Dinamo, club care are mari probleme din punct de vedere financiar. Fostul șef al LPF este convins că situația din ”Ștefan cel Mare” este fără ieșire.

„Îți spun o frază acum. Este inutil să mai vorbim degeaba. Așa spunea un secretar de partid, de la mine, de la Vâlcea. Se aplică la Dinamo. E cea mai bună mutare pe care puteau să o facă, cu Rednic. Eu zic că nici Aviația americană nu-i salvează. Cine vine unde nu te plătește? De unde iei banii? Cine îți dă banii?

Că drepturile de televiziune nu ajung, sponsorii… îl au pe Badea, într-adevăr, care e potent financiar, dar nu poate să țină nici el singur Dinamo. Eu zic că Rednic e o soluție bună, dar nu știu”, a spus Dragomir, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Mircea Rednic și-a început mandatul cu numărul cinci pe banca lui Dinamo cu un rezultat de egalitate, scor 2-2 cu UTA Arad, după ce ”câinii” au condus cu 2-0. Următorul ”examen” pentru Dinamo este vineri, cu Gaz Metan, la Mediaș.

Dinamo este pe penultimul loc în Liga 1, cu șapte puncte, la un singur punct distanță de următoarea adversară din campionat.

Citește și:

FOTO Dan Bittman a primit un plic de la Jandarmerie acasă: ”Hopa”

-->
Previous Hanca recomandă un jucător la Dinamo
Next Bonetti a dat clubul în judecată

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.