Declarație INTERESANTĂ a lui Salomao înaintea meciului cu CFR Cluj


Diego Salomao a fost cel mai bun dinamovist al ultimelor etape și speră să reușească să marcheze în continuare pentru a o duce pe Dinamo în play-off. Chiar dacă ”câinii” sunt într-o situație dificilă, ei au încredere în forțele proprii.

”Nu ne-am așteptat să jucăm 60 de minute fără un om, felicitări celor de la Viitorul, suntem într-o situație dificilă. Vlad Olteanu spune că a alunecat și l-a lovit fără intenție. E foarte dificil să joci cu Viitorul cu un om în minus. Nu ne putem gândi la retrogradare, trebuie să ne gândim la meciurile care vor urma și să le câștigăm. Terenul a fost foarte bun în această seară. Va fi un meci foarte dificil cu CFR Cluj, dar trebuie să luăm meci de meci și să câștigăm. Cât se mai poate matematic, eu cred în play-off”, a declarat Diogo Salomao.

”E clar că nu funcționează foarte multe lucruri, exprimarea echipei pe faza ofensivă, dar și pe faza defensivă. Jucătorii noi nu se pot încă integra. Nea Mircea a încercat să peticească o minge. Din păcate nu prea a reușit.” Ionel Dănciulescu, fost director general Dinamo

Citește și:

Ce-i îndepărtează pe sponsori de clubul Dinamo

-->
Previous Un nou fundaș stânga cu CFR Cluj. O oportunitate uriașă
Next Ce-i îndepărtează pe sponsori de clubul Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *