Declarație înainte de meci: „Să le dăm cât mai multe goluri, și 9, dacă putem”


Liviu Ciobotariu, 50 de ani, antrenorul lui FC Voluntari, a prefațat partida cu Dinamo din prima rundă a Ligii 1.

„Întâlnim o echipă cu tradiție în fotbalul românesc, care are în spate niște suporteri fantastici. Ne dorim să începem cu dreptul. Va fi un meci disputat, e clar. Avem un avantaj pentru că noi ne-am păstrat în proporție foarte mare lotul de anul trecut.

A fost dificil să luăm informații despre adversar, pentru că ei n-au jucat niciun meci amical, în afară de cel cu Galatasaray, unde a fost alt antrenor, alt sistem de joc, altă echipă. Nu avem foarte multe imagini video cu adversarul nostru.

Nu ne rămâne decât să ne respectăm principiile de joc. Evident, aș fi preferat să avem mai multe informații despre ei. Sincer, nu știu ce se întâmplă la Dinamo. Și nu pot să comentez”, a declarat Ciobotariu la conferința de presă.

Vreau să fac un sezon cât mai bun și să mă întorc cu forțe proaspete la FCSB. Fizic mă simt bine, dar fără ritm de joc nu pot să fiu ca înainte de accidentare.

Este un meci special, tocmai pentru că vin de la marea rivală. Chiar dacă ei au probleme, noi intrăm pe teren să le dăm cât mai multe goluri, și 9, dacă putem! Nu ne interesează starea lor de spirit sau problemele lor financiare.” – Robert Ion, mijlocaș împrumutat de FCSB la Voluntari

Citește și:

Iuliu Mureșan, despre banii din drepturile TV: ”Doar o parte va rămâne la club”

-->
Previous Acționarii oferă o veste mare: "Putem zâmbi din nou"
Next Cornel Dinu îl atacă pe Iuliu Mureșan: "Aducem unul care a dus echipa în insolvenţă?”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *