Declarație ieșită din comun a lui Pintilii despre Dinamo. Și răspuns imprevizibil dacă-l vrea sau nu pe Salomao lângă el


Dinamoviștii iau în calcul despărțirea de Diogo Salomao încă din această iarnă, portughezul, golgeter al formației, fiind în ultimele 6 luni de contract. Lusitanul poate părăsi în orice zi gruparea, se așteaptă o propunere concretă. Și Gigi Becali l-a dorit la FCSB, l-a lăudat în câteva rânduri.

Primul căpitan al rivalilor, Mihai Pintilii, s-a referit și el la posibilitatea unei înregimentări a fotbalistului de 30 de ani: ”Salomao a confirmat la Dinamo, dar dacă-l aduci, trebuie să-i scoți pe Coman, pe Man, să-i treci pe bancă. Nu văd rostul de a mai aduce mijlocași sau atacanți, suntem 10 sau 12. Dar nu eu fac strategia”.

Internaționalul de 34 de ani a făcut și-o declarație ieșită din comun:

”Am mai zis de atâtea ori, pentru mine ar fi senzațional ca Dinamo să fie în play-off. Sunt meciuri unice, e o plăcere să joci în astfel de dueluri. Zice Nistor că am fost cândva aproape să semnez cu Dinamo? E finul meu și el zice multe. El este un fotbalist foarte bun, e căpitanul lui Dinamo, să fie sănătos”.

Citește și:

EXCLUSIV Ofertă MARE pentru Popa! Rednic: „A zis că rupe norii”

-->
Previous Nu se opresc la 12. Ce jucători mai vin la Dinamo
Next INTERVIU PREMIUM Montini: ”Suporterii mi-au confirmat că fac alegerea potrivită”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *