DECLARAȚIE A existat o perioadă mai neagră decât asta la Dinamo


Fostul antrenor al lui Dinamo, Gigi Mulțescu, a dezvăluit că el a trecut cu echipa din Ștefan cel Mare printr-un moment mult mai greu decât asta și a reușit într-un timp scurt să se bată cu o formație încropită la titlu.

„Nu este cea mai dramatică, cea mai neagră perioadă din istoria lui Dinamo. Un moment cu adevărat urât a fost cel din 1990, după ce au plecat de la echipă 8 sau 9 jucători. Întâmplător, eu eram antrenor atunci și m-am trezit că am mai rămas doar cu patru jucători.

După ce că plecase o echipă întreagă, echipa rămăsese și fără fonduri, plus că era atacată pe toate fronturile. Și la propriu, și la figurat, mult mai dur ca acum.

A fost greu, eram obligați să ne gospodărim singuri. Ne cumpăram alimente ca să ne facem de mâncare. Și, totuși, în acele condiții, am încropit o echipă cu care am stat pe primele două locuri până la finalul turului de campionat”, a declarat Gheorghe Mulțescu, la TV Digi Sport.

Mulțescu a evoluat pentru Dinamo între 1979 și 1985, antrenând în „Ștefan cel Mare” în trei rânduri: 1990-1991, 2008 și 2013.

Citește și:

VIDEO Dorin Rotariu, titlu important în Belgia

-->
Previous VIDEO Dorin Rotariu, titlu important în Belgia
Next Problemele de la Dinamo erau serioase: ”Negoiță e hotărât”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *