DECLARAȚIE de DRAGOSTE: ”Toată lumea știe că sunt dinamovist și sunt câine”


Ca și anul trecut, Dinamo este scoasă din play-off de un antrenor dinamovist. Anul trecut a fost Flavius Stoican, anul acesta Liviu Ciobotariu. Care recunoaște că a fost puțin trist că i-a provocat echipei sale de suflet o deziluzie.

”Noi am fost bine organizați, nu am dat spații adversarului, sunt bucuros că am reușit să întoarcem rezultatul, nu este ușor să joci în fața acestui public minunat al lui Dinamo, care te împinge de la spate. Suntem în momentul ăsta pe locul 6, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și sperăm să reușim să câștigăm cele două meciuri ca să mergem în play-off.

Jumătate din inima mea e tristă pentru că Denis a pierdut și a pierdut și Dinamo. Dar celalaltă jumătate e fericită că ne-am păstrat șansele pentru play-off. Soția mea sunt sigură că a ținut cu Denis, e normal, e fiul ei.

Nu e problema mea Dinamo, dar arată foarte bine, e echipa mult schimbată în bine de când a venit Mircea Rednic. În 2019, 4 goluri marcate, până la noi n-au primit gol. Noi i-am surprins pe contraatac.

Deocamdată sunt la Botoșani, mă gândesc la ce am de făcut în continuare aici. (n.r. întrebat dacă visează să se întoarcă la Dinamo)

Noi nu jucăm pentru nimeni, credeți-mă, nu mă interesează ce se discută, ce se vorbește, se poate spune orice, dar toată lumea știe că eu sunt dinamovist și sunt câine. Am avut tot timpul această simpatie, am și jucat aici, am antrenat, Denis joacă aici, nu este niciun secret.

Eu îmi doresc ca Denis să se antreneze foarte bine, trebuie să demonstreze că merită să prindă un loc de titular, eu cred că e un jucător de perspectivă, dar eu nu știu ce face el la antrenament, cum se comportă.

N-a fost nicio ofertă concretă pentru Fabbrini. În momentul în care va fi o ofertă clară pentru Fabbrini, clubul este dispus să negocieze pentru el”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Citește și:

Jucătorul de BAZĂ care are contract doar până în vară. Ce spune Rednic

-->
Previous Jucătorul de BAZĂ care are contract doar până în vară. Ce spune Rednic
Next Rednic: ”Sper să nu fie cazul să ne despărțim” Doi jucători vizați

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *