Declarația impresarului lui Anton după decizia comisiei


Paul Anton și Alexandru Răuță au zilele numărate la Dinamo după decizia de astăzi oferită de Camera Națională a Soluționării Litigiilor din cadrul Federației Române de Fotbal. Impresarul lui Paul Anton a comentat decizia.

„Săptămâna viitoare se va da verdictul, vom avea decizia finală. Așa ar fi normal să se întample, clubul nu a făcut nicio probă că a făcut plata. Nu mai contează acum dacă cei de la Dinamo îl mai plătesc pe Paul. Se judecă speța în care el trebuie să rămână liber de contract”, a spus Lucian Marinescu, pentru ProSport.

„Dacă este apt din punct de vedere fizic, Paul va juca în această partidă! El este la dispoziția antrenorului până când se va da verdictul și își face treaba cum poate mai bine. Universitatea Craiova? Paul este deocamdată sub contract cu Dinamo, asta e tot ce contează”.

Azi, Camera Națională a Soluționării Litigiilor din cadrul FRF a comunicat în cazul ambilor jucători următoarele: „Incetare raporturi contractuale. Respinge ca neintemeiata cererea de suspendare a cauzei formulata in temeiul art. 75.1. din Legea 85/2014 de clubul parat. Respinge ca inadmisibila cererea de sesizare a Curtii Constitutionale privind exceptia neconstitutionalitatii prevazuta de art. 75.2. lit. e) din Legea nr. 85/2014 invocata de clubul parat.

Respinge ca neintemeiata cererea de suspendare a cauzei pana la solutionarea exceptiei de neconstitutionalitate de catre Curtea Constitutionala invocata de clubul parat. Acorda termen la data de 04.08.2021 pentru a da posibilitatea partilor sa depuna toate probele sau sa propuna administrarea de alte probe noi”.

Citește și:

Mirel Rădoi acuză insomnia și mâncarea: ”Nu am avut nici dramul de noroc necesar”

-->
Previous Decizie nefavorabilă pentru Dinamo
Next Ofertă oficială din Turcia pentru Sorescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *