DECLARAȚIA amuzantă a week-end-ului! ”I s-a ridicat un mușuroi în față”


Dinamo a bifat al treilea succes consecutiv, învingând vineri seară pe Poli la Iași, scor 1-0, după reușita din penalty a lui Dan Nistor. Mircea Rednic a debutat trei jucători în Moldova, pe Mallo, pe Kabashi și pe Christovao. Tehnicianul l-a ținut pe uruguayan tot meciul, pe Elvis l-a scos la pauză, în timp ce pe atacant l-a aruncat în luptă în ultimele 13 minute.

Christovao a fost egoist pe final de meci, când a scăpat în stânga și a preferat să tragă, defectuos, la poartă, în loc să-i paseze în dreapta lui Dan Nistor sau chiar Mallo, ce venea din urmă. Rednic s-a amuzat pe seama angolezul, care și-a ispășit cele 10 etape de suspendare. „A fost egoist şi Dumnezeu l-a bătut, pentru că i-a ridicat un muşuroi în faţă şi mingea s-a dus la suporteri. Acolo putea altfel să rezolve faza aia. Şi mai ales la 1-0. În momentele astea importantă e echipa, nu că vrei tu să te remarci că ai avut debut cu goluri”, a spus Rednic.

Dar africanul este de viitor la Dinamo, a anunțat chiar tehnicianul. ”Remarc atitudinea cu care a intrat. Şi o să vedeţi că e un jucător pe care eu o să mă bazez în sezonul viitor”, a punctat Rednic.

Citește și:

Duel între Sorescu și un fost dinamovist

-->
Previous FOTO Reacția lui Reda Jaadi după prima eliminare din Liga 1
Next Duel între Sorescu și un fost dinamovist

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *