Decizie SURPRINZĂTOARE a lui Mircea Rednic înaintea derby-ului. Cum ar putea să joace


Mircea Rednic a stabilit sâmbătă seara lotul pentru meciul cu FCSB, pe care Dinamo este obligată să-l câștige pentru că după rezultatele din această seară formația din Ștefan cel Mare a ajuns din nou pe locul 11. Din păcate, lotul de jucători nu va fi cu mult schimbat, singurul care ar putea să intre pe parcursul meciului din cei care au venit în mandatul ”Puriului” este Simon Zenke, care va fi sigur pe bancă.

O decizie surprinzătoare înaintea derby-ului este lăsarea pentru a doua oară după meciul de Cupă pe portarul Vlad Muțiu, care a apărat patru penalty-uri cu Miercurea Ciuc și de atunci nu a mai fost luat în lot. De asemenea, nici Ionuț Șerban, Andrei Tîrcoveanu, Naser Aliji și Rachid Ait-Atmane nu sunt în lot. Iar Pesic e încă în refacere.

Rednic a mai surprins și cu introducerea în lot a lui Mircea Axente, care a marcat în meciul tur, încheiat la egalitate, 3-3.

Cum ar putea arăta Dinamo: Penedo – Corbu, M. Popescu, Katsikas, Popovici – Cooper – Sorescu, Nistor, Hanca, Salomao (Neicutescu) – D. Popa

Citește și:

Mihai Pintilii, dezvăluiri incredibile despre Dan Nistor: ”Nu s-a urcat”

-->
Previous VIDEO Un mijlocaș foarte iubit de ”câini” amenință: ”Bateți Steaua sau vin și vă tăbăcesc fundul”
Next Mihai Pintilii, dezvăluiri incredibile despre Dan Nistor: ”Nu s-a urcat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *