Decizie șoc luată de Dinamo în cazul stadionului


MAI a emis astăzi un comunicat prin care a anunțat că stadionul Dinamo ar putea să nu fie modernizat din cauza lui Nicolae Badea iar șefii clubului de fotbal au luat foc.
Ionel Dănciulescu a avut un mesaj dur și a spus că Dinamo nu va mai juca fotbal pe stadionul din Ștefan cel Mare, urmând a se căuta altă variantă.

„Având în vedere situația existentă și posibilitatea refacerii stadionului Dinamo, suntem ferm hotărâți ca în condițiile date, să nu mai jucăm fotbal pe această ruină.

E un stadion uzat de zeci de ani, depășit, iar acum avea o șansă istorică, pe care, din motive ce nu țin de noi, o va rata. În aceste condiții, ca un semnal de alarmă și un semn de protest față de situație, FC Dinamo anunță că își caută stadion.

Facem acest lucru din dorința de a nu mai finanța actuala bază, în condițiile în care Dinamo este singura entitate ce a pompat bani aici. Chiar dacă am făcut investiții, noi le-am dat donat statului și clubului, prin CS Dinamo.

Mai mult, am plătit mereu lucrările de întreținere ale gazonului și alte reparații, plus închirierile pentru meciuri. Nu mai vrem ca pe viitor, cei ale căror interese meschine blochează procesul modernizării a ceea ce înseamnă Dinamo să-și facă iluzii și speranțe că noi vom mai cotiza sau vom vira bani, în condițiile în care se ratează această șansă istorică de a face un stadion nou”, a spus Dănciulescu pentru GSP.RO.

Citește și:

MAI Propunerea ACS FC Dinamo este inacceptabilă

-->
Previous MAI Propunerea ACS FC Dinamo este inacceptabilă
Next Motive de supărare pentru Hanca

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.