Decizie nefavorabilă pentru Dinamo


Paul Anton și Alex Răuță au toate șansele să fie declarați liber de contract pe 4 august! Mijlocașii sunt la un pas să scape de Dinamo.

Azi, Camera Națională a Soluționării Litigiilor din cadrul FRF a comunicat în cazul ambilor jucători următoarele: „Incetare raporturi contractuale. Respinge ca neintemeiata cererea de suspendare a cauzei formulata in temeiul art. 75.1. din Legea 85/2014 de clubul parat. Respinge ca inadmisibila cererea de sesizare a Curtii Constitutionale privind exceptia neconstitutionalitatii prevazuta de art. 75.2. lit. e) din Legea nr. 85/2014 invocata de clubul parat.

Respinge ca neintemeiata cererea de suspendare a cauzei pana la solutionarea exceptiei de neconstitutionalitate de catre Curtea Constitutionala invocata de clubul parat. Acorda termen la data de 04.08.2021 pentru a da posibilitatea partilor sa depuna toate probele sau sa propuna administrarea de alte probe noi”.

Astfel, mai mult ca sigur Răuță și Anton vor deveni jucători liberi de contract pe data de 4 august, întrucât cererile lui Dinamo au fost respinse. „Câinii” au nevoie de o minune în perioada următoare pentru a întoarce cazul în favoarea lor.

Citește și:

Dinamo amendată de Comisia de Disciplină

-->
Previous Dinamo amendată de Comisia de Disciplină
Next Declarația impresarului lui Anton după decizia comisiei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *