Decizie neașteptată a lui Rednic


Victoria Academicii Clinceni din această seară o trimite pe Dinamo pe ultimul loc. „Câinii” au nevoie de minim un egal în meciul de luni cu Chindia pentru a nu mai fi „lanterna roșie”.

Gravele probleme din atac l-au determinat pe Mircea Rednic să se bazează din nou pe atacantul Cătălin Țîră, 27 de ani. Chiar dacă fotbalistul nu este printre preferații staff-ului, existând posibilitatea ca vârful să se despartă de „haită” în mercato invernal.

Conform surselor GSP, Țîră s-a antrenat toată săptămâna alături de coechipieri, sub comanda „Puriului”, după ce nu a prins deloc lotul de 20 în ultimele două etape. O perioadă fusese exilat și el la grupa B, a jucătorilor care nu intră în atenția primei formații.

Dar lipsa de eficacitate a vârfurilor dinamoviste l-a determinat pe Rednic să-i mai acorde o oportunitate românului. Ceilalți contracandidați ai lui Cătălin sunt, momentan, doar cu numele:

– macedoneanul Ivanovski a marcat un singur gol în 12 etape

– slovacul Vestenicky n-a punctat deloc în 5 meciuri

– slovenul Nunic n-a marcat deloc în 3 meciuri.

– românul Măgureanu (eligibil U21) nu are niciun gol în 8 partide.

„Băieții ăștia ar trebui să ridice capul din pământ și să câștige măcar un meci. Doar printr-o victorie pot lega alte victorii. Jucătorii să conștientizeze că sunt la un brand atât de mare. Să nu mai ia lucrurile în glumă! Gândiți-vă ce se va întâmpla dacă echipa va retrograda” – Giani Kiriță, fost căpitan al lui Dinamo

Citește și:

O mare legendă este sigură: „Se cred mai fotbaliști decât sunt!”

-->
Previous O mare legendă este sigură: „Se cred mai fotbaliști decât sunt!”
Next Un fost antrenor al lui Dinamo, dur cu fotbaliștii: „Poftiți afară”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.