Decizie luată în această săptămână de Negoiță


Ionuț Negoiță a luat săptămâna aceasta o nouă decizie importantă în viața echipei din Ștefan cel Mare. Așa cum am tot scris, negocierile dintre el și Claudiu Florică sunt departe de a fi încheiate, așa că patronul de la Rin se ocupă în continuare de soarta formației.

Iar săptămâna aceasta a decis unde se va juca meciul cu Gaz Metan Mediaș, foarte important pentru că în cazul în care obtine o victorie, Dinamo se poate apropia de play-off.

„Dinamo va juca pe stadionul din Ștefan cel Mare meciul cu Gaz Metan Mediaș”, a dezvăluit Florin Prunea pentru doardinamo.ro.

Deși este luată din motive economice, până la urmă decizia nu este chiar atât de rea. Dinamo nu a obținut nicio victorie în acest sezon pe Arena Națională. Are două egaluri și o înfrângere cu Universitatea Craiova, 0-2, când Eugen Neagoe a și făcut infarct pe bancă. În plus, gazonul de pe Ștefan cel Mare este mult mai bun decât cel de pe cel mai mare stadion al tării. Partea proastă este că pe bătrânul stadion vin mult mai puțini suporteri.

Citește și:

Vești bune pe Uhrin. Încă doi jucători pentru Dinamo

-->
Previous Vești bune pe Uhrin. Încă doi jucători pentru Dinamo
Next Când revine Diego Fabbrini la antrenamente: "Posibil atunci"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *