Decizie la Tribunal privind reorganizarea chiar de 8 martie


-->

La finalul anului trecut, Tribunalul București a respins planul de reorganizare al grupării din Ștefan cel Mare, cu modificările propuse de RTZ Partners, reprezentată de administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu.

Administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a făcut apel după această sentință de respingere a planului de reorganizare modificat, iar termenul pentru judecarea recursului a fost stabilit pentru 26 aprilie, scrie FANATIK.RO.

Doar că Zăvăleanu a mers mai departe și a făcut cerere de devansare a datei de judecare pentru 15 martie. ”Soluţionarea cauzelor cu întârziere poate conduce la falimentul Dinamo 1948 SA, debitoarea nemaiputând să execute Planul de reorganizare iniţial”, se arată în motivarea lui. Răzvan Zăvăleanu dorea devansarea datei de judecare a apelului în cazul planului de reorganizare modificat în speranța că va avea câștig de cauză și va mai reuși astfel să scadă din datorii până la termenul limită de depunere a licenței pentru sezonul viitor, care este 30 aprilie.

FANATIK a aflat că cererea administratorului judiciar nu a avut câștig de cauză la Curtea de Apel, astfel, că termenul de judecată rămâne 26 aprilie, ora 09:30. ”Respinge cererea de preschimbare a termenului ca neîntemeiată. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 08.03.2023”, este motivarea Curții de Apel.

Citește și:

Proiect important pentru turismul românesc

Previous Și rivalii vin pe Arcul de Triumf
Next Dragomir nu pariază pe noii acționari

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *