Decizie inexplicabilă la LPF-ului


Dinamo mai are un singur meci de disputat până la dubla manșă de la baraj pentru menținerea în prima ligă, cel de pe teren propriu cu UTA Arad. Dacă va obține acceptul de a disputa barajul pe stadionul „Arcul de Triumf”, meciul cu UTA de vineri ar putea fi ultimul meci de pe vechiul stadion al lui Dinamo. Dacă nu vor primi acceptul, vor juca tot în „Ștefan cel Mare”, și probabil acela va fi ultima partidă.

Conform LPF, meciul va fi vineri seara, de la ora 20:30. Celălalt meci pe care pe Dinamo o interesează este meciul Chindia-Gaz Metan. În prezent, Dinamo este la un singur punct sub Chindia Târgoviște, însă o victorie cu UTA Arad coroborată cu maxim un egal al Chindiei ar duce-o pe Dinamo pe locul 13, ceea ce ar însemna o echipă mult mai slabă la baraj: Concordia Chiajna, Unirea Slobozia sau chiar Steaua (dacă va primi acordul de a promova). Decizia inexplicabilă a LPF-ului este aceea că au programat meciul vineri, dar de la ora 17:30.

Astfel, dacă nu va fi schimbat între timp programul, Dinamo va ști la ora meciului cu UTA Arad dacă va avea nevoie sau nu de o victorie pentru a mai urca un loc.

Meciuri importante în Liga 2

Între timp, meciurile din Liga 2 devin tot mai interesante. Astăzi, de la ora 17:30, petrolul o va întâlni pe Concordia Chiajna. Dacă vor bate, petroliștii vor fi matematic promovați în Liga 1. De asemenea, dacă echipa ilfoveană va câștiga, iar Steaua nu va primi dreptul de promovare, sunt matematic calificați la barajul de promovare în Liga 1.

Mâine, un alt meci va fi deosebit de important. ”U” Cluj o va întâlni într-o atmosferă incendiară pe FC Hermannstadt, de la ora 19:30. Dacă vor câștiga, clujenii vor fi matematic promovați în Liga 1. Dacă va fi egal, ”U” rămâne la mâna ei, căci egalitatea de puncte o duce pe Hermannstadt la baraj.

Citește și:

De ce a slăbit Monica Anghel 30 de kilograme: ”Fericirea e ca EKG-ul unui om sănătos”

-->
Previous Săptămână decisivă în privința siglei
Next Veste mare: „Vom anunța despre cine e vorba”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.