Decizie importantă la antrenamentul de astăzi


Dinamoviștii au mai început o săptămână în care se antrenează pe promisiuni, iar astăzi vor lua o hotărâre importantă.

În week-end, după o nouă păcăleală servită de management, adică de Cortacero și de Șerdean, „câinii” au decis să se antreneze. Azi dimineață e prevăzut un nou antrenament, iar mâine, dacă echipa nu intră în grevă, ar trebui să se plece la Mediaș, pentru meciul cu Hermannstadt. Oricum, elevii lui Ionel Gane sunt deciși să protesteze cumva!

Nu fiindcă ar crede că astăzi, așa cum le-a promis Șerdean vineri, vor intra în posesia a două salarii restante. „Nu crede nimeni o iotă. Mai mult ca sigur că nu va veni niciun ban”, a declarat Ante Puljici, susținut și de declarațiile celorlalți coechipieri. După un conflict verbal dur cu președintele executiv al clubului, fotbaliștii au încercat să pună presiune:

„Dacă nu ne dați banii, atunci dați-ne dezlegările și plecăm pe drumul nostru!”. Cu toate că există spectrul unui puci, al refuzului de a se mai antrena sau chiar ca unii jucători să nu mai evolueze în startul sezonului, apropiații clubului și angajații au fost sfătuiți să mai rabde două săptămâni.

Jucătorii lui Dinamo, sfătuiți de suporteri:”Încă puțină răbdare”
Suporterii și apropiați de încredere ai dinamoviștilor le-au transmis că în acest interval fie Cortacero va veni cu mărirea de capital, de 5 milioane de euro, șanse infime, fie vor rezolva cei de la DDB preluarea pachetului de acțiuni, susținuți de diverși oameni de afaceri, din corporații sau chiar de Nicolae Badea.

Fostul președinte a transmis că ajută financiar, de la distanță, dar dinamoviștii sunt de părere că el nu va rămâne impasibil dacă Dinamo va fi lovită de colaps. Pe 21 ianuarie este Adunarea Generală a Acționarilor, iar Cortacero fie face mărirea de capital, fie se va încerca detronarea definitivă a acestuia.

Ultimul termen pentru Dinamo

Și jucătorii au confirmat discuțiile din cadrul clubului. „Sunt multe povești despre Pablo, despre Negoiță, chiar nu mai știi ce să crezi. Pe de altă parte, de ce Pablo își mai bate capul să mai promită dacă vrea falimentul? Și ce câștigă dacă va fi groparul clubului? Sunt multe întrebări fără răspuns.

Cel mai enervant e că ne minte, de la o zi la alta. Și noi am înțeles că trebuie să aducă banii până pe 21 ianuarie, altfel pierde acțiunile. Pierde și suma investită până acum, de ce ar face-o?! Oricum, va urma o săptămână importantă pentru Dinamo, dacă nu se schimbă nimic, mulți jucători ar putea pleca”, a spus căpitanul formației, Ante Puljic.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Hai afară, la Râușor, la zăpadă!

-->
Previous Dinamo are un jucător de TOP în lot: "E peste Man"
Next Pablo Cortacero a boicotat Adunarea Generală convocată de el

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *