Decizie importantă a lui Stoican vizavi de meciul cu ”câinii”


Dinamo joacă mâine seară, de la ora 21:00, contra celor de la Poli Iași, echipă care în sezonul trecut s-a calificat în play-off în detrimentul ”câinilor”. Dacă roș-albii vor să își păstreze prima poziție din play-out, cu 2 puncte în fața medieșenilor, moldovenii au cu totul alte planuri. Au emoții mari!

Flavius Stoican a anunțat: ”Ne aşteaptă două meciuri importante, ambele în deplasare, cu Dinamo şi Chiajna. Ca principiu, primul meci este cel mai important, dar trebuie să fim atenţi la ambele partide din această săptămână, pentru că ambele sunt importante.

Trebuie să gestionăm foarte bine această săptămână şi să fiu foarte atent la meciul cu Dinamo, pentru că după trei zile urmează o altă deplasare foarte grea, la Chiajna. Mergem cu gândul la victorie la ambele meciuri. Cine va fi mai lucid în faţa porţii, acela va avea câştig de cauză”.

Programul depinde de un rezultat favorabil în Ștefan cel Mare. Dacă va fi astfel, iar ieșenii se salvează matematic de la retrogradare, elevii lui Stoican se vor întoarce în Copou imediat după partidă. În cazul unui eșec, ce ar face din partida cu Chiajna un meci vital pentru Poli, duminică, atunci moldovenii vor rămâne în București. Ca să evite oboseala unui drum. ”Rămâne de văzut care va fi clasamentul. Dacă facem un meci mare și învingem, ne putem întoarce acasă. Dacă nu, e nevoie să stăm prin zonă, pentru a evita oboseala înaintea unui meci important la Chiajna”, a comentat Stoican.

Citește și:

EXCLUSIV Liber spre Dinamo. Ce spune mijlocașul dorit de Rednic

-->
Previous EXCLUSIV Liber spre Dinamo. Ce spune mijlocașul dorit de Rednic
Next Vrea răzbunare și amenință, înveninat, înaintea meciului direct

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *