Decizie dură a lui Rednic: ”Gata, ajunge”


Dinamo mai are trei meciuri în campionat înainte de pauza competițională. Acasă cu Chindia Târgoviște, în deplasare la Mioveni și cu Farul în Ștefan cel Mare. Pentru acestea meciuri din informațiile doardinamo.ro cei trei timișoreni care le-au transmis suporterilor că vor ca Mircea Rednic să plece de la Dinamo nu se vor mai regăsi în primul 11. Este vorba despre Deian Sorescu, Steliano Filip și Gabi Torje.

Mircea Rednic a vrut de la început să-i aplice o pedeapsă dură lui Deian Sorescu după ce a avut mai multe conflicte verbale cu acesta. Fotbalistul însă a mers la conducere, iar conducătorii lui Dinamo l-au convins pe Rednic să-l bage pe mijlocaș pentru ca să-l poată vinde în această iarnă în străinătate.

”Pierd pe mâna mea”

”Din partea mea toți au avut șansă să joace. Asta mă deranjează, șușotesc că nu joacă și când îi bag să joace nu fac diferența. Asta le-am reproșat. Fiți și voi un pic mai modești. Voi aveți așa impresie bună dar noi nu vedem nimic în teren. Fiți mai modești, fiți o echipă, jucați în echipă, jucați pentru echipă.

Acum numai, gata! Până acum am fost înțelegător, acum nu mai sunt. De acum pierd pe mâna mea! Am protejat până acum pe unul și pe altul, că vezi Doamne, e tânăr, vezi Doamne, oferte, că se implică, dar nu se implică. Ajunge!”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă de după meciul pierdut cu Academica Clinceni.

Citește și:

Varianta Omicron a ajuns în România. Nicolae Ciucă, anunț în miez de noapte

-->
Previous Zăvăleanu: ”Politica unui club nu o fac jucătorii”
Next Primele măsuri luate la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *