Decizie de ultimă oră. Se lasă de fotbal


Fost golgheter al campionatului cu Dinamo și unul dintre cei mai apreciați atacanți din Liga 1 a luat decizia astăzi să-și pună ghetele în cui. Andrei Cristea a fost chiar în discuții cu Dinamo în această iarnă după ce și-a reziliat contractul cu CS Mioveni.

Andrei Cristea se retrage din fotbal

Crescut la FCM Bacău, Cristea a mai jucat la FCSB, Poli Timișoara, Poli Iași, Dinamo, Karlsruher, Qabala, Salernitana, Martina Franca, CSU Craiova și CS Mioveni. 114 goluri a înscris Andrei Cristea în Liga 1.

”De mic copil am visat să ajung fotbalist profesionist, să joc la echipe mari și să îmbrac tricoul echipei naționale.

Pe 1 iunie 2002 am debutat la seniori. Acum, după 20 de ani, a venit timpul să pun punct carierei de fotbalist. Sunt mândru de tot ce am realizat, le mulțumesc din suflet tuturor celor care au pus umărul la drumul meu, fani, fotbaliști, antrenori, conducători.

Încep o viață nouă, cu speranța că voi mai face multe lucruri frumoase pentru fotbalul românesc”, a scris Andrei Cristea pe facebook.

Ce urmează pentru Andrei Cristea

Fostul atacant al lui Dinamo și-a luat licența A de antrenor și este sigur că va avea succes în această nouă postură.  Andrei Cristea visează să aibă o carieră lungă și ca tehnician în Liga 1. El a avut deja o primă experiență la Iași fiind jucător-antrenor anul trecut. Acesta a fost demis însă deoarece formația din Moldova mergea foarte rău în campionat și ulterior a și retrogradat în Liga 2.

16 goluri a dat Cristea pentru Dinamo, în sezonul 2009-2010, când a fost golgeterul Ligii 1

Citește și:

Cosmin Contra, șocant în Arabia Saudită!

Previous Dragoș Grigore: "Mai greu cu Clinceni"
Next Reacția lui Zăvăleanu despre Mureșan și Șerdean

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *