Decizie de ULTIMĂ ORĂ a lui Ionuț Negoiță


Ionuț Negoiță a întors-o ca la Ploiești. Că tot e din județul Prahova. Acționarul majoritar al ”câinilor” a dezvăluit în această seară pe cine va susține Dinamo în lupta pentru președenția FRF. Dinamo semnase în primă fază un act de susținere al lui Răzvan Burleanu, dar acum au întors armele și-l va vota pe Ionuț Lupescu.

„Este un moment important pentru viitorul fotbalului românesc și trebuie să fac câteva precizări legate de poziția clubului Dinamo referitor la alegerea noului președinte al FRF. Este adevărat că inițial, adică înainte ca Ionuț Lupescu să-și anunțe candidatura pentru această funcție, clubul Dinamo a semnat o hârtie de susținere a candidaturii actualului șef al FRF, dar în noul context îmi exprim susținerea deplină pentru candidatura lui Ionuț”, a zis Ionuț Negoiță pentru gsp.ro.

„Motivele sunt simple și evidente: pe lângă capacitățile extraordinare manageriale ale acestuia dovedite la cel mai înalt nivel, consider că Lupescu este un om cu care întreaga suflare fotbalistică în mod general, dar cea dinamovistă în mod special, se identifică și în care își pune speranțele pentru o evoluție sănătoasă a acestui fenomen în viitor”. Ionuț Negoiță, patron Dinamo

-->
Previous Hanca a fost anunțat titular, dar n-a mai intrat! Ce s-a întâmplat chiar înainte de start
Next Dinamo joacă pragmatic și aduce prima victorie din play-out

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *