Decizie de ultimă oră a dinamoviștilor: ”Nimeni”


-->
Dinamoviștii se feresc de noi cazuri de infecții la echipă și au luat o decizie foarte dură pentru jucători. Echipa va rămâne în cantonament două săptămâni, până când se va termina sezonul.

”Echipa va rămâne în cantonament pe toată această perioadă. Nu intră absolut nimeni, decât cei care sunt în staff și jucătorii care au neapărat nevoie de anumite lucruri. În rest, nimeni nu va intra în bază.

Nu știu dacă există vreun temei legal să dai meciuri pierdute cu 3-0. Nu sunt vreun expert în aceste regulamente. Din ce am vorbit și eu cu cei care se pricep la lucrurile astea, nu există un temei legal. E clar că sunt și păreri contra.

Trebuie să luăm cât mai multe puncte pentru a scăpa de grijile retrogradării. E clar că vom suferi din punct de vedere fizic. Va fi complicat. Jucătorii trebuie să câștige aceste meciuri și cu inima. Jucătorii trebuie să înțeleagă că e o șansă unică. Consumul fizic va fi foarte mare, având în vedere că jucăm din două în două zile. Trebuie să facă tot ce depinde de ei pentru a salva această echipă”, a spus Ionel Dănciulescu la Fotbal Club de la Digi Sport.

Citește și:

Hotel Iceberg, alegerea perfectă dacă-ți petreci concediul la Balcic

Previous Mihai Teja e furios și o atacă pe Dinamo: ”De ce?”
Next INCREDIBIL Cazuri și la Voluntari. Cererea dinamoviștilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *