Decizie controversată la Dinamo-CFR Cluj. Cine va arbitra partida


De parcă echipa din Ștefan cel Mare nu avea destule probleme înaintea derby-ului cu CFR Cluj, foarte important pentru accederea în play-off-ul Ligii 1, s-a mai adăugat una importantă înaintea unei partide decisive ca cea de duminică seara.

După ce a provocat scandalul finalului de an în fotbalul european, facilitând calificarea Elveţiei la Mondiale, Haţegan primeşte credit total din partea CCA şi va arbitra derby-ul Dinamo – CFR, fix echipele de care se leagă trecutul său controversat.

Cuplul Vassaras – Deaconu, preşedintele şi vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, şochează! La o săptămână distanţă de meciul în care Haţegan a declanşat un scandal imens în fotbalul de pe continent, gafa impardonabilă de la Irlanda de Nord – Elveţia 0-1, când a inventat penalty-ul din care oaspeţii au marcat, îl trimit pe „centralul” arădean la cel mai important meci al etapei de Liga 1, scrie Gazeta Sporturilor.

Haţegan va conduce Dinamo – CFR Cluj, o partidă care se anunţă din start cu grad ridicat de risc pentru brigada de arbitri.

-->
Previous Ce decizie a luat Miriuță în cazul lui Haruna
Next Dialog Vasile Miriuță-Gigi Becali: "Am vorbit noi doi pe aeroport"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *