DECIZIE CATASTOFRALĂ Cum s-a păcălit Ionuț Negoiță


Ionuț Negoiță este renumit pentru faptul că nu se pricepe la fotbal, și nici nu a încercat vreodată să se dea mare cunoscător. Dar o decizie se pare că a îngropat-o definitiv pe Dinamo. Aceea când a ales de unul singur noul antrenor după ce Cosmin Contra a părăsit-o pe Dinamo pentru a merge la cârma echipei naționale.

”Tati” Vasile Miriuță e cel mai slab dintre cei 9 tehnicienii numiți pe parcursul sezonului. A dezamăgit și la Chiajna, și la Dinamo, conform unei analize a Gazetei Sporturilor. Grozavu îl urmează: doar 0,28 puncte pe meci.

Miriuță avut două tentative, ambele în sezonul regulat, înregistrând tot atâtea eșecuri. Pe Chiajna a preluat-o pe locul 10 și a lăsat-o, după 9 meciuri pe bancă, pe poziția a 12-a. Realizând doar 0,56 puncte în medie pe partidă.

S-a dus la Dinamo, în locul lui Contra. A avut la îndemână un lot superior calitativ, aspect relevat și de media punctelor per partidă, 1,61, dar a ratat obiectivul, calificarea în play-off. Ceea ce la Dinamo echivalează cu o catastrofă, scrie gsp.ro.

Citește și:

EXCLUSIV Florin Bratu reacționează după acuzele că ar fi înjurat jucătorii lui Dinamo

-->
Previous Pe cine a ales Astra dintre Adrian Mutu și Gigi Mulțescu. A condus deja primul antrenament
Next INCREDIBIL Ce au pățit unii suporteri dinamoviști la Botoșani din cauza unor deținuți

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *