Decizie a lui Ștefan Radu referitoare la Dinamo


Ștefan Radu a făcut un prim pas pentru a salva formația din Ștefan cel Mare. Fotbalistul care scrie istorie în tricoul lui Lazio s-a înscris în programul DDB.

„Ștefan Radu s-a înscris în ProgramDDB! Cel mai valoros fotbalist crescut de Dinamo și aflat încă în activitate. Și nu la orice nivel, pentru că Ștefan Radu este cel mai iubit jucător al lui Lazio și pentru bune perioade căpitan al acestei redutabile echipe.

L-am întrebat despre decizia lui de a se alătura proiectului socios al suporterilor. Mi-a raspuns scurt, dar foarte cuprinzător: «Pentru că SUNT CÂINE PÂNĂ LA MOARTE!». Respectul nostru, Căpitane!

Într-o zi l-am întâlnit pe Ștefan la coadă la bilete la un film. Era pe-atunci copilul care juca în apărarea lui Dinamo. Fiica mea de 13 ani s-a apropiat de el și i-a cerut un autograf. A rămas surprins și a întrebat cu modestie «Cum de mă cunoști?». Apoi a lăsat pe biletul de cinema semnătura alături de numărul 26.

I-am spus fiicei să-l păstreze bine pentru că puștiul ăsta va ajunge mare fotbalist. Câinii au crezut mereu în tine, Ștefane! Într-o zi te vei întoarce acasă, unde toți te iubim și suntem mândri de tine”, au postat pe Facebook cei din PCH.

Citește și:

-->
Previous Dusan Uhrin, detalii despre echipă. Probleme mari în atac
Next ULTIMA ORĂ Șansa lui Popa. Decizia lui Dusan Uhrin înainte de meciul cu Gaz

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *