Decizia luată de Cortacero și situația banilor. Toți au semnat, mai puțin Bălănescu EXCLUSIV


Situația de la Dinamo este în continuare complicată. După două zile în care au venit banii, n-au venit de fapt banii, ultima informație este că din cauza unei erori bancare cei 400.000 de euro trimiși nu pot fi atinși până mâine, dar sunt în club. Rămâne de văzut dacă aceștia se vor debloca cu adevărat vineri sau nu.

Cert este că săptămâna aceasta spaniolii au făcut o mutare neașteptată. Pentru a-i face pe angajații clubului să nu mai dea informații presei, toți au fost nevoiți să semneze marți contracte de confidențialitate prin care dacă vorbesc cu presa atât oficial, cât și neoficial, fără acordul clubului, pot fi amendați sau chiar dați afară. Un singur om din club a refuzat să semneze această înțelegere. Este vorba despre fostul director general al clubului, Bogdan Bălănescu.

Pablo Cortacero a dat acest ordin de a se semna contracte de confidențialitate pentru ca să încerce să înlăture persoanele care dau informații despre ce se întâmplă în cadrul clubul! Această măsură a fost luată după ce au apărut salariile conducătorilor și jucătorilor în presă.

Citește și:

ADPD a bătut palma cu CS Dinamo: ”Ne-am înțeles și vom pune la dispoziție cu titlu gratuit”

-->
Previous Șerdean despre meciul cu Astra. Ce spune Justin Ștefan plus adresa DSP Giurgiu EXCLUSIV
Next Dinamo-Astra s-ar putea juca: ”De asta depinde” EXCLUSIV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.