--> -->

Decizia luată de CNSL în privința lui Irobiso


-->
Dinamo și-l dorește pe Irobiso, jucător care momentan nu poate semna cu alb-roșii. CNSL a dat un nou verdict astăzi, iar acela este de a amâna din nou pentru încă o săptămână.

Întrunită miercuri, 02 martie 2022, Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a luat următoarele hotărâri:

PASHOV GEORGI VELIKOV vs. ACS FC ACADEMICA CLINCENI – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – Admite cererea reclamantului așa cum a fost precizată. Constată încetarea raporturilor contractuale cu acordul părților începând cu data de 02.03.2022. Ia act de renunțarea reclamantului la capătul de cerere având ca obiect pretenții financiare. Definitivă. Pronunțată azi, 02.03.2022, în ședință nepublică, la sediul LPF.

URSU OCTAVIAN vs. FC RAPID 1923 SA – Pretenții financiare. Admite cererea. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante conform Acordului de Transfer nr 839 și a cheltuielilor de judecată reprezentând taxa de procedură. Cu recurs. Pronunțată azi, 23.02.2022, în ședință nepublică, la sediul LPF.

MELINTE CRISTIAN vs. AFC UTA ARAD – Dobândire statut jucător amator – Admite cererea reclamantului. În temeiul art. 2 din RSTJF dispune reamatorizarea reclamantului. Cu recurs. Pronunțată azi, 23.02.2022, în ședință nepublică, la sediul LPF.

CIOBOTARIU DENIS vs. FC CFR 1907 CLUJ SA – Pretenții financiare. Acordă termen la data de 09.03.2022.

DOBRESCU MIHAI vs. CS GAZ METAN MEDIAȘ – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare. Amână pronunțarea la data de 09.03.2022.

IROBISO OKECHUKWU CHRISTIAN vs. CS GAZ METAN MEDIAȘ – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare. Amână pronunțarea la data de 09.03.2022.

CHAMED NASSER vs. CS GAZ METAN MEDIAȘ – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare. Amână pronunțarea la data de 09.03.2022.

Citește și:

CTP: ”Suntem în război cu Rusia”

-->
Previous Gaz Metan din nou depunctată
Next Ion Pârcălab: „Vai de capul nostru”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.