Decizia de ultimă oră luată de Nistor


Dan Nistor este un fotbalist atipic. Foarte bun pe teren, cel puțin la Dinamo, având 4 goluri și 10 assist-uri, mijlocașul central pare că este foarte supărat după acest sezon destul de prost pentru formația din Ștefan cel Mare.

Deși este căpitanul echipei și are un cuvânt greu în vestiar, el a luat decizia de a pleca mai devreme în vacanță și de astăzi nu se mai pregătește alături de coechiperii lui și foarte probabil nici nu se va mai întoarce în ”haită” dacă impresarul îi găsește o ofertă mai bună din străinătate. Totul depinde de ce șanse va mai avea Dinamo la play-off după această etapă în care ”câinii” trebuie să învingă Botoșaniul și să se uite și la ce fac cei de la Gaz Metan Mediaș cu Viitorul Constanța.

Fără Nistor în acest sezon echipa nu a mers deloc prea bine. În primele 5 etape, Dinamo a avut patru înfrângeri și o singură victorie. De atunci, căpitanul a jucat meci de meci.

Cel mai probabil la Botoșani va juca în locul său Diego Fabbrini, care trebuie să demonstreze în acest meci de ce este unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din lotul lui Dinamo. Rămâne însă de văzut dacă va reuși să fie la 100% capacitate din punct de vedere fizic.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Un oraș din România tocmai a introdus transport în comun 100% electric

-->
Previous Dinamo se întoarce în Spania. Programul meciurilor amicale
Next Probleme mari la Dinamo: ”Încurcătură generală”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *