Deci, se poate! Nu-i știe pe Negoiță și pe Becali. Ce zice dacă-i vine o ”ofertă de nerefuzat” de la FCSB


Este unul dintre jucătorii de bază ai ”câinilor”, s-a adaptat repede și și-a îmbunătățit stilul de viață ca să continue în Ștefan cel Mare. Cu Chiajna (3-2) a marcat primul gol. S-a bucurat printr-o săritură pe care o face încă din copilărie, ca să ofere ceva memorabil suporterilor pe care îi îndrăgește.

Simon Zenke este unul dintre preferații fanilor dinamoviști, cu toate că și el așteaptă mai multe de la el, nu doar suporterii. Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, nigerianul a vorbit despre șansele la titlu din sezonul viitor: ”Acesta e obiectivul impus de antrenor, fanii vorbesc despre asta, Mister ne antrenează pentru asta. Trebuie să facem o echipă mare, e clar!”.

Mijlocașul a fost chestionat și pentru o comparație Ionuț Negoiță – Gigi Becali. Răspunsul a fost sincer: ”Nu-l cunosc pe domnul Negoiță. Nu cred că l-aș recunoaște dacă m-aș întâlni cu el. Nu știu multe despre el, n-am întrebat, nu e genul meu, eu sunt aici să joc fotbal și atât. Ar fi o onoare să-l întâlnesc. Gigi Becali? Nici pe el nu-l cunosc. Nu înțeleg limba română și mi-e dificil să înțeleg cine este unul sau altul. Și eu sunt concentrat doar pe antrenamente, pe meciuri, nu mi-am focusat atenția pe televizor, media, pe alte lucruri”.

”Regele” și-a arătat atașamentul față de dinamoviști atunci când a fost întrebat dacă ar accepta o ofertă de nerefuzat de la FCSB: ”Ești amuzant. O ofertă de nerefuzat… Eu am contract cu Dinamo, aici e casa mea. Fotbalul este un sport imprevizibil, nu poți ști ce-ți aduce viitorul, dar nu cred că Dinamo mi-ar permite să mă duc la FCSB. Și nici pe mine nu mă văd acolo”.

Citește și:

Comparație Național Arena – Dinamo. Reacții categorice

-->
Previous EXCLUSIV Rednic lămurește situația lui Zenke. Ce spune nigerianul
Next Comparație Național Arena - Dinamo. Reacții categorice

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *