Decăderea unei mari speranțe al lui Dinamo


Ricardo Florin Grigore in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si Dinamo Bucuresti, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat fara spectatori pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, luni 8 martie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Roș-albii se pregătesc de barajul de promovare-retrogradare, însă ce e mai rău se preconizează pentru „câini” dacă aceștia vor ajunge în Liga a doua.

Din cauza nemulțumirilor din punct de vedere financiar, mai mulți jucători de la Dinamo vor pleca dacă formația cu 18 titluri în palmares va retrograda pentru prima dată în istorie.

În capul listei se află Ricardo Grigore (23 de ani), jucător crescut la academia lui Dinamo, dar care însă nu a ajuns la potențialul pe care îl avea. La juniori, „Rici” era liderul apărării și căpitanul echipei, iar Dinamo spera să obțină o sumă importantă de pe urma transferului său.

Invitat la ProSport Live, Florin Prunea a vorbit despre situația fundașului central de la Dinamo.

Florin Prunea: „Nu pot să înțeleg ce s-a întâmplat cu copilul ăsta”

Crescut în curtea lui „câinilor”, Ricardo Grigore a făcut parte din generația naționalei U21 care a prins semifinala de Campionat European în 2019. Acum „Rici” nu mai prinde nici lotul primei echipe de la Dinamo, ne mai intrând în calculele actualul antrenor al „câinilor” Dusan Uhrin jr.

Recent, Ricardo Grigore i-a anunțat pe șefii celor de la Dinamo că vrea să plece la finalul acestei stagiuni din „groapă”, chiar dacă vor reuși salvarea de la retrogradare, dorind o nouă provocare.

„Pentru mine, Rici este un… Nu pot să înțeleg ce s-a întâmplat cu copilul ăsta, într-un an. Ricardo Grigore este un jucător crescut de Dinamo, jucător care a jucat la Dinamo, jucător în care Dinamo își punea speranțe, la un moment dat, din punct de vedere financiar, să îl vândă și să facă un profit. Dar nu înțeleg ce s-a întâmplat cu el”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Citește și:

Robert Turcescu la 9 ani după ce-a făcut-o ”cerșetoare” pe Nadia Comăneci: ”Ziariștii mai exagerează”

-->
Previous Elis Bakaj gata să revină la Dinamo
Next ”U” Cluj nu vrea cu Dinamo la baraj

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.