Debut senzațional pentru Giani Kiriță


Fostul căpitan dinamovist Giani Kiriță și Andi Constantin sunt două dintre vedetele galei RXF Superstar Edition. Cei doi au fost adversari în cușca de MMA la evenimentul anului în sporturile de contact.

Promoția RXF a revenit în forță cu o nouă gală în care au strălucit vedetele din show biz-ul românesc. Evenimentul „Superstar Edition” i-a avut ca protagoniști în co-main event pe Giani Kiriță (45 de ani) și pe Andi Constantin (31 de ani).

Un obișnuit al show-urilor TV, Giani Kiriță nu putea sta departe de cușca de MMA. Fost star la Exatlon, legenda lui Dinamo a acceptat provocarea lui Andi Constantin.

Între Kiriță și Constantin este o diferență de 14 ani. Dacă fostul jucător a agățat ghetele în cui în urmă cu un deceniu, Andi este un sportiv de performanță. Acesta practică fitnessul și participă la concursuril profesioniste de culturism, acolo unde a cucerit deja o serie de titluri importante.

Cu toate acestea, „câinele” nu i-a dat nicio șansă mult mai tânărului său adversar. Kiriță nu doar că l-a învins pe Andi, dar a făcut-o și înainte de limită, printr-un K.O. reușit cu un procedeu spectaculos. Giani i-a livrat lui Andi un croșeu de dreapta.

Ce a spus Giani înainte de luptă

Am făcut multe sporturi înainte. Am făcut fotbal. Am cochetat cu mai multe. Am făcut kempo la un moment dat. Mă pasionează sportul de contact”, a declarat Andi Constantin la Kanal D.

„Mă antrenez de patru ori pe săptămâna, pentru lupta din 10 mai, plus rutina mea obișnuită când vine vorba de sală. Am antrenamente de kickboxing și de jiu-jitsu care mă forjează destul de tare și realizez câtă muncă se depune în acest sport.

Antrenamentele merg bine. Mă antrenez cu Ciprian Cărăușu și cu Ionuț Pitbul Atodiresei, doi oameni foarte buni având în vedere carierele pe care le au, dar și foarte diferiți.

Admir luptătorii care pot duce această intensitate un meci întreg, este cu adevărat cel mai greu sport pe care l-am practicat și cu siguranță voi mai continuă să îl fac și după gala din 10 mai. Cred că despre asta va fi și meciul în sine, cine va veni mai bine pregătit, acela este și posibilul câștigător în opinia mea”, a declarat Giani Kiriță pentru site-ul nostru.

Citește și:

Singura siglă apreciată de Dinu: ”Ar mușca”

-->
Previous Cornel Dinu aruncă bomba în direct
Next Câte etape lipsesc Pierret și Grădinaru

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.