Debut perfect pentru Gabriel Torje la Sivasspor. Ce a reușit mijlocașul


Se pare că Gabriel Torje nu a uitat fotbalul. Trecut pe linie moartă de Florin Bratu la Dinamo, unde a reușit 2 goluri în șapte meciuri jucate, mijlocașul a avut un debut perfect  la Sivasspor. El a fost transferat săptămâna trecută în Turcia și a reușit deja să înscrie pentru noua sa echipă, care a câștigat a 20-a ediție a competiției amicale Republik Cup.

După 1-1 în timpul regulamentar, noua echipă a mijlocașului a învins Bursaspor în urma executării loviturilor de departajare, 6-5. Torje, introdus pe teren la pauză, a transformat cu siguranță un penalty, la fel cum au făcut-o și celălalt român de la Sivasspor, Paul Papp, dar și starul Robinho, fost la Real Madrid. La loteria penalty-urilor a înscris și Bogdan Stancu, singurul român de la Bursaspor.

“Vreau să ajut echipa să îşi îndeplinească obiectivele. Voi arăta pe teren experienţa căpătată înainte în Super Lig şi în străinătate. Trebuie să îmi aduc contribuţia, să fiu în formă şi să muncesc.” Gabriel Torje, după ce a semnat cu Sivasspor

Citeşte şi:

Ce spune Alexandru David despre Grozav. Când poate semna

-->
Previous CONFIRMARE: doi dinamoviști la lot, la Under 21!
Next Ce spune Alexandru David despre Grozav. Când poate semna

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *