De unde vă puteți cumpăra tricoul pe care l-a avut Grozav la vizita medicală


Gicu Grozav a semnat ieri un contract pe 2 ani de zile cu Dinamo, clubul la care a visat întotdeauna să se întoarcă, el fiind crescut în spiritul dinamovist de către unchiul său, Costel Țălnar. Și a ales să se îmbrace în această zi specială cu un tricou pe care era inscripționat un mesaj special în anul centenarului: ”Mândru că sunt român”.

Noi am căutat de unde îți poți achiziționa un astfel de tricou și am găsit pe magazinulultras.ro, cu denumirea Tricou Patriotism în 3D ”Mândru că sunt român”. Iar prețul nu este deloc scump, doar 55 de RON.

„Sunt fericit și bucuros că m-am întors la Dinamo, dar o să vorbim mai multe vineri. Dorința mea, așa mă simțeam eu sufletește împăcat să vin la Dinamo și nu oriunde în țară. Aș fi venit pentru Dinamo, așa simțeam eu că trebuie să fac, dar prin venirea lui „Mister”, asta a contat foarte mult și mă bucur că s-a rezolvat. Sperăm să ieșim cu capul sus și să ne calificăm în play-off. Mă gândesc (n.r.: la echipa națională) și sper să fac jocuri cât mai bune și să intru în echipă cât mai repede. Eu le mulțumesc că am primit multe mesaje de încurajare, că sunt așteptat aici. Le mulțumesc din suflet și sper să-i răsplătesc prin jocuri bune și să ducem Dinamo acolo unde îi este locul”. Gicu Grozav, mijlocaș Dinamo

Citește și:

Dănciulescu îi face portretul lui Grozav. Unde îl vede jucând la Dinamo

-->
Previous Dănciulescu îi face portretul lui Grozav. Unde îl vede jucând la Dinamo
Next INCREDIBIL Dănciulescu a fost INTERZIS pe Dinamo. Vezi ce s-a întâmplat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *