De unde ar fi putut obține Dinamo peste un milion de euro


Cristian Cernodolea, avocat sportiv, omul care a intermediat negocierile dintre Dinamo și Legia Varșovia pentru transferul lui Deian Sorescu, a vorbit la GSP Live despre culisele transferului eșuat al dinamovistului în Polonia.

Invitat la GSP Live, Cristian Cernodolea a făcut dezvăluiri despre negocierile purtate pe axa București-Varșovia.

„Au fost mai multe motive pentru care discuțiile nu s-au concretizat. Oferta a venit până la începutul sezonului. Apoi a început campionatul și unele cluburi au început să fie interesate de el. Cele mai importante negocieri au fost purtate pe finalul perioadei de transferuri. Sorescu se plia foarte bine pe necesitățile celor de la Legia.

De ce a picat transferul? Au fost rațiuni pur financiare din partea celor de la Dinamo. Erau 700.000 de euro net, plus 700.000 de euro în bonusuri de performanțe. Erau niște bonusuri reale. Eu zic că Dinamo ar fi putut obține milionul de euro pe care cei de acolo și-l doreau”, a spus Cernodolea.

„Era un haos total la Dinamo. Am luat legătura cu Mario Niculae, fostul manager sportiv. Am considerat că dânsul este cel în măsură să negocieze. Oferta inițială a fost de 250.000 de euro. Ulterior, mi-am dat seama că domnul Nicolae nu are putere necesară pentru a negocia.

Apoi, lucrurile a devenit mai clare când la club au ajuns domnii Zăvăleanu și Mureșan. Am avut senzația că și dacă obțineau exclusiv ceea ce își doreau, tot nu s-ar fi concretizat transferul.

Momentan, șansele lui de a pleca sunt destul de mici, nu e într-o formă foarte bună. Personal, nu cred că se vor mai oferi sumele vehiculate în vară..

Erau anumite zvonuri că este interes din Italia pentru Sorescu. Tot respectul pentru el, dar trebuie să ai unele calități pe partea defensivă. Cred că are unele deficiențe din acest punct de vedere.”, a spus Cernodolea, la GSP Live.

Citește și:

Ciolacu: ”Cred că și el a realizat că nu mai poate să fie premier”. Cîțu, mesaj pentru Cioloș

-->
Previous Un nou conducător la Dinamo. ”Nu putem aștepta la nesfârșit”
Next Date oficiale despre noul stadion Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *