Raț, declarații NOI și importante despre transferul la Dinamo


Răzvan Raț se antrenează de vineri alături de echipa lui Florin Bratu, fostul internațional, acum în vârstă de 36 de ani, dorind să-și continue cariera sportivă după ce a devenit liber de contract în această iarnă, când a încheiat acordul cu Rayo Vallecano. Raț are un copil mic, vrea să se ocupe de educația lui, astfel că olteanul n-ar zice nu unei reveniri în Liga 1.

”Eu doar mă antrenez cu Dinamo. Dacă va apărea ceva din România voi vedea, nu am nicio ofertă de la nimeni, nu trebuie să aleg doar Dinamo! Voi analiza împreună cu familia, să vedem dacă merită sau nu. Banii nu sunt un criteriu. Îmi doresc să joc, iubesc fotbalul, eu cred că mai pot rezista fizic, astfel că e mai puțin importantă vârsta din buletin. N-am discutat cu nimeni altcineva despre antrenamente.

Mă cunosc foarte bine cu Florin Bratu de mulți ani și am primit acceptul să mă pregătesc cu echipa. N-am vorbit de contract sau altceva. M-a ofertat Daniel Niculae să merg să mă antrenez la echipa Rapidului de acum, dar cu tot respectul am vrut să mă pregătesc cu o echipă de Liga 1. Eu nu mi-am luat gândul nici de la echipa națională, însă nu e cazul acum, toate la timpul lor. Eu n-am pus cruce niciodată prezenței mele la prima reprezentativă, aș fi tâmpit să spun că nu aș refuza echipa națională”.

Întrebat cu cine ține marți în duelul U Craiova – Dinamo, Raț a parat: ”S-ar putea interpreta orice răspuns al meu, care e mai puțin important. Fiecare formație are șansa sa. Cel mai bun să învingă”.

Citește și:

Ce spun oficialii lui Dinamo despre transferul lui Raț

Previous Șase dinamoviști, convocați de Contra la națională
Next Ce spun oficialii lui Dinamo despre transferul lui Raț

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *