De ce Vali Lazăr nu s-a mai întors la Dinamo


Cosmin Contra a explicat de ce Valentin Lazăr nu s-a întors încă la echipa din Ștefan cel Mare. Deși toată lumea a crezut că echipa din Qatar la care evoluează mijlocașul suma de 250.000 de euro pentru transferul definitiv al acestuia, acest lucru încă nu s-a întâmplat.

”De Vali Lazăr nu știu nimic. Trebuia să ajungă la Dinamo și nu a mai ajuns. Am înțeles că li s-a dat un nou termen celor din Qatar ca să plătească acea sumă de bani”, a declarat ”Guriță” la Dolce Sport.

El a vorbit și despre marcatorul singurului gol de la Ovidiu, care a adus 3 puncte importante în clasament pentru Dinamo, Valentin Costache: ”E prea mult lăudat, cum confirmă un jucător tânăr în România îl vindem pe milioane bune.”

Contra și-a dat cu părerea și despre rivalii de la FCSB.

”E o echipă care de la mijloc în sus pun mari probleme oricărui adversar. Primele două meciuri chiar dacă nu au avut o dinamică bună au câștigat. Au jucători buni, Gigi a luat tot ce e mai bun din România. Am avut discuții cu Filipe Texeira dar a ales Steaua. Nu pot să controlez, eu aveam o relație mai bună atât cu el, cât și cu Bokila, pentru că eu i-am antrenat. Dar sunt multe alte lucruri care intervin și nu mai țin de mine”, a declarat Cosmin Contra

Chiar dacă și Gigi Becali a investit destul de mulți bani în transferuri, antrenorul lui Dinamo crede că CFR Cluj va fi echipa care va pune cele mai multe probleme în Liga 1.

”Lui Dan Petrescu i s-au adus 20 de jucători să aibă de unde să aleagă. Mie nu mi-e teamă de nimeni, dar ei mi se par cei mai puternici. CFR Cluj tace și face. Sunt realist în ceea ce zic și fac dar nu mi-e frică de niciun adversar”, a încheiat tehnicianul ”câinilor”.

Citește și:

EXCLUSIV Salomao: ”Fanii ne dau multă forță să mergem mai departe în Europa”

 

 

-->
Previous EXCLUSIV Salomao: ”Fanii ne dau multă forță să mergem mai departe în Europa”
Next Ce poți să faci în Bilbao, orașul unde ajunge astăzi Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *