--> -->

De ce sunt șanse minime să retrogradeze Dinamo


-->
Dinamo se află în cel mai greu moment din istorie, e pe penultimul loc în Liga 1, în insolvență și cu perspective slabe de a se salva. Numai că salvarea ar putea veni, indirect, chiar de la două adversare. O spune președintele AFAN, Emilian Hulubei.

„Nu cred că o să fie probleme, Dinamo nu o să retrogradeze. În cel mai rău caz, o să prindă barajul. Se bazează pe Clinceni, care e cu un picior în groapă. La fel și Gaz Metan e cu un picior în groapă, pentru că au probleme mari financiare.

Dar sportiv, când va veni licențierea, ce faci? (n.r.: referitor la Gaz Metan Mediaș). Că nu te ajută cu nimic. 30 aprilie pentru Liga 1 și 31 martie e pentru echipele participante în competițiile europene.

Dar e greu, pentru că au datorii mari, datorii și către actualii jucători. Vedem cum se vor descurca. Nu știu dacă mai reușesc, pentru că, până acum, au dus tăvălugul ăsta și au tot cesionat banii ăștia pe care îi aveau de încasat și au reușit să-și obțină licențele.

Pentru că antrenorii și jucătorii au fost de acord cu reeșalonarea datoriile și le-au mutat pe anul viitor ca să poată să obțină OK-ul la licență, dar nu cred că mai sunt dispuși jucătorii, care au tot amânat 2-3 ani. Mai ales că sunt amenințați cei de la Clinceni cu insolvența.

Și mai riști să semnezi ceva dacă intră în insolvență? Bine, dacă intră în insolvență, e altă problemă, pentru că e timpul așa de scurt până la 30 aprilie, că nu ai timp să-și faci planul de reorganizare și să-l și aprobi ca să poți să treci licența.

Dacă nu ai planul aprobat, nu iei licența de participare. Și ai intrat degeaba în insolvență. Dacă Clinceniul intră în insolvență, nu știu dacă mai reușește să se redreseze și se vor duce undeva în Liga 3, în cel mai fericit caz, sau Liga 4, dacă nu se vor desființa”, a spus Emilian Hulubei la Liga Digisport.

Citește și:

Cetatea de Scaun a Sucevei, lecție de istorie în inima Bucovinei

-->
Previous Derby de România nu ține cont de clasament! Cum arată cotele Betano pentru marele derby
Next Mircea Rednic vrea banii înapoi. Ce sumă cere plus reacția lui Zăvăleanu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.