Jucătorul care a refuzat Germania ca să vină la Dinamo. Cine l-a convins


Mamoutou N’Diaye a fructificat absența lui Ioan Filip, din cauza unor probleme medicale, și și-a făcut loc în primul 11 al roș-albilor. Mijlocașul de 29 de ani a mărturisit că n-a fost greu să fie convins ca să sosească la Dinamo la începutul lui 2019. Cu toate că avea oferte din campionate mult mai puternice.

Un detaliu a fost hotărâtor. ”Îl știam pe Mircea Rednic. În Belgia este un antrenor foarte cunoscut. După ce am vorbit cu el am decis să vin aici. A mai fost o echipă de aici care m-a dorit, dar şi una din Germania. Dar am văzut cine este antrenor, am vorbit cu el şi am făcut alegerea foarte repede. Nu am ezitat, nu m-am mai gândit la altceva. Cei care m-au contactat, agenţilor, le-am zis direct că merg la Dinamo”, a comentat Mamoutou pentru Telekomsport.

”Da, este o şansă uriaşă. În orice caz, citisem diverse în presă, au mai fost şi alte cluburi care m-au contactat în anii trecuţi, dar antrenorul a fost motivul pentru care am venit la Dinamo. Am jucat contra lui la Gent, el a fost la Gent când eu am fost la Zulte. L-am întâlnit şi la Mouscron, când eu eram la Antwerp. Deci îl ştiam foarte bine”, a mai spus închizătorul.

Citește și:

Adversarii ”câinilor”la locul 1 din play-out stau pe un butoi cu pulbere. Ultima ”reacție” a lui Edi Iordănescu

-->
Previous Pleacă sigur: ”Dinamo nu mai contează pe serviciile lui”
Next Adversarii ”câinilor” la locul 1 din play-out stau pe un butoi cu pulbere. Ultima ”reacție” a lui Edi Iordănescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *