De ce se plâng străinii aduși de Rednic. Situație care dă bătăi de cap


Mircea Rednic a adus mai mulți străini în acest al patrulea mandat în Ștefan cel Mare, dacă-i enumerăm doar pe cei care mai îmbracă tricoul alb-roșu. Majoritatea, însă, au o mare dilemă și totodată o problemă de concentrare în acest play-out, ei plângându-se de această situație.

Faptul că joacă pe stadionul Dinamo și nu pe Național Arena, așa cum văzuseră ei în filmulețele prezentate atunci când au semnat cu clubul! ”Am fost impresionați de atmosfera creată de fani la derby-urile cu FCSB, un motiv important pentru care am semnat cu clubul. Dar noi nu jucăm pe Național Arena, unde se joacă acele meciuri tari, ci pe un stadion mai mic, unde nu vin oameni. De ce nu vin? Atmosfera este tristă”, au comentat jucătorii lui Rednic. La ultimele meciuri de acasă au venit până într-o mie de spectatori. Pe Național Arena vin 9.000 de ”câini”, cel puțin, doar când Dinamo e club oaspete, ultima dată când a fost gazdă au fost peste 21.000.

Antrenorul a încercat să le explice că abia la anul, când speră să se lupte pentru supremație în Liga 1, ar putea avea mai multe meciuri pe Național Arena, acolo unde în ultimii ani s-au disputat doar Derby-urile de România pentru roș-albi. 23.000 de euro, fără TVA, este prețul minim de închiriat Național Arena. Dintre străinii aduși în ultima jumătate de an, doar Zenke a jucat pe cel mai mare stadion al țării.

Citește și:

Cu ce star mondial s-a pozat Rici. Azi, are ultimul amical în Spania

-->
Previous Danciu, poză care l-ar putea pune pe gânduri pe Rednic
Next Cu ce star mondial s-a pozat Rici. Azi, are ultimul amical în Spania

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *