De ce s-a supărat Dan Petrescu pe Mircea Rednic


Mircea Rednic a tras un semnal de alarmă la conferința de presă de ieri, mai ales că a vizionat pe viu un episod tragic în cariera sa de antrenor. Fost antrenor și-al lui George Țucudean la Standard Liege, ”Puriul” a văzut acum trei ani cum Patrick Ekeng a murit pe gazon. Și a spus că atacantul CFR-ului nu ar trebui să riște după operația la inimă.

Lucru ce a născut o reacție dură din partea lui Dan Petrescu, probabil sub impulsul finalului de campionat. Tehnicianul clujenilor a declarat în urmă cu puține momente la conferința de presă dinaintea deplasării l Giurgiu: ”Cred că înainte să vorbească despre un jucător de la o altă echipă, ar fi bine să se intereseze. Nu cred că ar fi un sfat foarte bun ca George să se lase o perioadă. George trebuie să joace fotbal. Şi să o facă cum o face el mai bine, adică marcând goluri”.

”Bursucul” a mai ținut să precizeze: ”George a început azi antrenamentele normale. Mâine, va fi la fel. La meciul cu Astra voi decide dacă va fi titular sau va sta pe banca de rezerve. A avut probleme la piciorul la care a mai avut”.

Citește și:

PRIMUL 11 O mare surpriză a lui Rednic în ofensivă!

-->
Previous Sfatul lui Mircea Rednic pentru George Țucudean
Next PRIMUL 11 O mare surpriză a lui Rednic în ofensivă! O altă ”anunțată” în zona defensivă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *