De ce problemele lui Piscitelli nu sunt atât de mari. David de Gea a folosit aceeași metodă


Riccardo Piscitelli a greșit la golul încasat de Dinamo, când Ogenda a tras de la aproximativ 20 de metri, dar portarul a respins în mijlocul careului mic, acolo unde era Moussa, care a împins mingea în poartă.

Asta i-a făcut pe cei de la Gazeta Sporturilor să dezvăluie problemele de vedere ale italianului, pe care el niciodată nu le-a ascuns. Toată lumea din jurul echipei știa că el poartă ochelari în viața de zi de zi, și se antrenează și joacă cu lentile de contact.

Dar asta n-a fost o problemă atunci când a apărat senzațional cu Hermannstadt sau cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Și cazul lui nu este singular în fotbal, nu este un motiv pentru care să nu iei viza medicală.

În urmă cu 7 ani, David de Gea, portarul care tocmai a semnat aseară o prelungire a contractului cu Manchester United pentru încă 4 ani și care valorează în acest moment 65 de milioane de euro, juca și se antrena tot cu lentile de contact deoarece suferea de hipermetropie. Ulterior fotbalistul a fost supus unei intervenții medicale, dar nu l-a oprit să ajungă să joace la cluburi precum Atletico Madrid sau Manchester United această problemă cu vederea!

Citește și:

Pițurcă se folosește de Dinamo să-l ironizeze pe Gigi Becali: ”Nu contează”

Previous Pițurcă se folosește de Dinamo să-l ironizeze pe Gigi Becali: ”Nu contează”
Next A marcat două goluri pentru Dinamo, dar Dusan Uhrin l-a scos din echipă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *