De ce problema antrenorului nu este încă REZOLVATĂ. Ce așteaptă Negoiță


Dinamo este într-o situație critică, cu 8 goluri primite, 0 marcate, 0 puncte, ultimul loc, nicio idee ofensivă, un singur șut pe poartă în ultimul meci. Jucătorii aduși de Rednic dați afară, veniți alții care promiteau că o să rupă norii. Dar care n-au arătat absolut nimic. Bru atâta poate, adică nimic. Iar Mrzljak, care e plătit regește la Dinamo, aproximativ 12.000 de euro lunar, e cea mai mare dezamăgire.

Staff-ul lui Neagoe a folosit 3 închizători la Cluj, pe ideea măcar să nu ia gol. Că de băgat mingea-n poartă clar nu are cine. Mai ales când îl folosești pe Montini vârf împins. Practic, italianul care a marcat în sezonul trecut 13 goluri în mandatul lui Rednic, n-a reușit măcar să aibă o ocazie importantă în mandatul lui Neagoe. Cel puțin în meciurile oficiale.

Iar lucrurile nu par a se rezolva. Problema antrenorului e amânată pe zi ce trece în ideea că Negoiță va vinde, ATENȚIE, doar 51% din acțiuni, dar el va rămâne în continuare ca acționar minoritar.

Leo Grozavu a fost refuzat oficial pe ideea că e prea impulsiv și că vrea să nu fie dat afară până în iarnă, dar de fapt Negoiță nu l-a vrut de la început, cel care a insistat fiind doar Florin Prunea, care l-a chemat la București încercând să pună presiune pe acționarul majoritar.

Citește și:

Adrian Mutu dezvăluie cum i-a adus un cumpărător lui Negoiță. Ce-a făcut acționarul majoritar

Previous Adrian Mutu dezvăluie cum i-a adus un cumpărător lui Negoiță. Ce-a făcut acționarul majoritar
Next Un nou transfer la Dinamo? Pe ce atacant au pus ochii ”câinii”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *