De ce nu mai lucrează Florin Prunea în Liga 1


-->
Dumitru Dragomir a dezvăluit în cadrul emisiunii ProSport LIVE motivul pentru care Florin Prunea nu lucrează la niciun club din Liga 1.

Florin Prunea (53 de ani) este liber de contract în acest moment, după ce în trecut a lucrat pentru Dinamo și Poli Iași, dar Dumitru Dragomir susține că fostul portar al echipei naționale a României nu are intrare la cluburile din Liga 1.

Dumitru Dragomir a dezvăluit că ar fi dorit să lucreze cu Florin Prunea dacă era patronul unui club de fotbal și a explicat de ce. Mai mult, fostul președinte al LPF chiar i-a făcut reclamă fostului oficial de la Poli Iași, dar conducătorii din fotbalul românesc n-au fost impresionați.

„Prunea chiar este un băiat isteț, îl cunosc de când era puști, este un băiat bun. Eu mă mir de ce nu este președinte undeva. Mă uitam la Dinamo că au făcut experimente în loc să-l ia pe Prunea. Eu l-am propus. El rezistă la tăvăleală și asta îți trebuie acum. Știe meserie, are practică. L-am propus la 2-3 cluburi. L-am propus la cluburi bune. Se fereau de el. Unul a zis că e procesoman și îl ține numai în procese. Te ține în procese dacă nu îi dai banii. Au prins frică de el. Eu îl puneam președinte dacă eram patron, iar pe Ilie Dumitrescu îl puneam antrenor”, a spus Dumitru Dragomir pentru ProSport LIVE.

Citește și:

Patriche: ”Dacă retrogradează, sunt liber”

Previous Un jucător vrea să plece de la Dinamo
Next Vin vremuri grele pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *