De ce nu-l place Contra pe Bawab


Se pare că antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, nu uită și nu iartă! Un episod din trecut l-a făcut pe tehnician să-i anunțe pe cei din conducere să i se caute echipă lui Bawab, deoarece el nu are de gând să se bazeze pe el.

Pe 29 mai 2013, în minutul 65 al meciului Petrolul Ploiești-Gaz Metan Mediaș, Bawab a căzut în teren, accidentat. Atunci Achim l-a ridicat, împreună cu Bornescu,  dar jucătorul de atunci al medieşenilor l-a lovit pe portar, acesta a ripostat şi apoi l-a muşcat de umăr. Apoi a izbucnit o încăierare generală, care a rezultat cu eliminările lui Bornescu şi Bawab. În teren a intrat antrenorul  Petrolului, Cosmin Contra, care s-a certat cu arbitrul Sebastian Colţescu, precum şi cu jucătorul Eric de Oliveira, fiind cu greu calmat de oamenii de ordine și trimis ulterior în tribune.

Și a mai existat și un al doilea episod. Pe 20 iunie 2017, când Bawab și Mihai Popescu au fost la un pas de bătaie în cantonamentul din Slovenia. Rivaldinho a fost cel care i-a despărțit pe cei doi și Contra i-a avertizat: ”Vă dau amendă!”. Peste doar 10 zile, Mihai Popescu a fost împrumutat la FC Voluntari, iar Bawab nu a prins lotul în campionat decât în două meciuri, cu FC Voluntari și FC Botoșani, cât Albin nu a fost apt nici să stea pe banca de rezerve.

Chiar dacă nici Cosmin Contra nu a fost ușă de biserică. În vara lui 2002, pe când evolua la AC Milan, el s-a luat la bătaie cu Edgar Davis (Juventus Torino) pe tunelul de la vestiare. ”A fost greșeala carierei mele”, recunoștea antrenorul lui Dinamo ulterior.

Citește și:

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe

-->
Previous Cum s-a deteriorat relația dintre Contra și Albin
Next S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *