De ce Negoiță NU va vinde Dinamo


Așa cum am mai scris în diferite rânduri, Ionuț Negoiță NU are de gând să vândă Dinamo. Cel mult, își dorește pe cineva să mai investească bani lângă el, dar nu să renunțe la echipa din Ștefan cel Mare care-i poate aduce mulți bani în buzunar patronului de la Rin. O altă afacere profitabilă pentru el poate fi noul stadion, care se va construi în locul vechiului velodrom și unde Negoiță poate închiria spații care să-i aducă profit.

„Pentru Ionuţ Negoiţă actuala echipă nu este o gaură neagră. Nu este o societate în care bagă bani mulţi şi nu reuşeşte să câştige nimic. Pentru că majoritatea cheltuielilor sunt făcute la firmele lui. Cazare, masă, transport … Adică ia din buzunarul drept şi îi bagă în buzunarul stâng. Şi vin banii din drepturile TV, se mai vinde câte un jucător … Dar, e adevărat, suferă foarte mult că echipa nu obţine performanţă. Asta chiar îl macină”, a explicat o sursa pentru Digi Sport.

Mircea Rednic chiar a râs de faptul că Akis Mantzios a fost trimisul unui posibil cumpărător, Konstantinos Tsakiris, la Voluntari.

„Greci? Păi, or fi auzit şi ei că aici, în Pipera, este un restaurant grecesc foarte bun şi dacă au văzut lumină, au intrat pe stadion”, a spus ”Puriul”.

Și Prunea a comentat subiectul:

„Cum să se vândă Dinamo? E greu. Acolo sunt probleme cu patrimoniul. E greu de vândut Dinamo în acest moment”, a spus Prunea după meciul de la Voluntari.

Citește și:

Ce se întâmplă cu negocierile cu Florin Prunea

-->
Previous Ce se întâmplă cu negocierile cu Florin Prunea
Next Mircea Rednic vinde bilete pentru derby. La ce oră va fi prezent la casele de bilete

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *