De ce n-a purtat banderola cu Hîldan: ”Asta-i adevărul”


Fanii dinamoviști au disecat un subiect sensibil, faptul că noul căpitan al echipei, Lucas, nu a purtat o banderolă cu chipul lui Cătălin Hîldan, dar oficialii clubului au explicat situația și au spus că s-a remediat în perspectiva meciului cu Farul, de mâine.

Reprezentanții clubului din Ștefan cel Mare au lămurit problema și au transmis că situația a fost remediată, iar la partida cu campioana României căpitanul formației, Lucas Alves, va avea banderola cu chipul lui Cătălin Hîldan.

”Iese din discuție orice eventual afront… Ca să lămurim problema, întrucât Cătălin Hîldan este o icoană pentru toți dinamoviștii, inclusiv pentru cei de la club sau de la echipă, de la primul fotbalist la bucătar! Pur și simplu, vinerea trecută, la meciul cu Craiova, banderola care exista cu chipul ”Unicului Căpitan” nu-i încăpea pe braț lui Lucas! Probabil, pare ciudat, dar acesta este adevărul.

Vă dați seama că nu avem doar o singură banderolă, dar niciuna nu se potrivea. Și nu poți începe meciul fără un căpitan pe teren, cu banderolă. Dar s-a rezolvat situația, repetăm, nu a fost niciun afront, ci o situație care s-a remediat”, au transmis oficialii dinamoviști pentru GSP.

Citește și:

Ministerul Culturii lucrează să nu pice Castelul Peleș

Previous Hagi tratează cu respect Dinamo
Next Dinamo-Farul, echipe probabile și cotele Betano

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *