De ce n-a fost adus un mare dinamovist: ”O să-ți spun între patru ochi”


Dinamo trece printr-o criză profundă de rezultate, de atitudine la anumiți jucători și Mircea Rednic pare că nu mai are o parte de vestiar de partea sa. Antrenorul încearcă să remedieze lucrurile, dar nu mai suportă să vadă cum Dinamo se afundă tot mai mult în subsolul clasamentului.

Rednic avea nevoie de un tampon între jucători și conducere, dar și un om care să-i liniștească pe fotbaliști și să aibă timp mai mult să vorbească cu ei. Iuliu Mureșan a explicat la Digisport că și l-a dorit pe Dănciulescu, dar mutarea nu s-a mai realizat. În culise se știe că cel care a blocat întoarcerea este Nicolae Badea.

”Iuliu Mureșan: „Ne lipsește o victorie, care să deblocheze situația. Eu sunt sigur că prezența unui fost mare jucător, o emblemă a lui Dinamo, cum sunt Răducioiu sau Danciu, ar fi benefică la echipă. I-ar ajuta foarte mult pe jucători cu experiența lui. Mie și lui Mircea Rednic ne-ar fi plăcut să vină Danciu.”
Ionel Dănciulescu: „Nu a fost nicio ofertă.”

Iuliu Mureșan: „Am avut o discuție telefonică cu el și una la Cupa DDB. Eu așteptam de la Danciu să-mi spună și după să discutăm.”
Ionel Dănciulescu: „Da, dar dacă dumneavoastră mă doreați, ar fi trebuit să avem o discuție… În fine, nu mai contează. Sunt lucruri care au trecut.”

Iuliu Mureșan: „Ți-ai dat seama că te doream.”
Ionel Dănciulescu: „Da, da. Dinamo are nevoie de un om important lângă Mircea Rednic. Știu că dumneavoastră și Mihai Matei sunteți oameni oameni de birou. Acolo ai nevoie și de un om prezent zi de zi lângă jucători, lângă Mircea Rednic. Și el are nevoie de asta.”

Iuliu Mureșan: „Asta era și ideea. În prima săptămână la Dinamo, l-am sunat pe Danciu și i-am propus. Confirmi, nu?”
Ionel Dănciulescu: „Da, da.”
Iuliu Mureșan: „Eu m-am gândit înainte de a se gândi altcineva la acest lucru. Lui Danciu o să-i spun între patru ochi de ce n-a ieșit. Nu din cauza mea. Eu l-am vrut. Și-a dat seama. Eu l-am sunat și am vorbit cu el. Iar pe mine m-a impresionat la Cupa DDB cât de iubit e de dinamoviști. A fost ceva foarte frumos”

Citește și:

Succes fabulos al unor tineri români la o competiție uriașă

Previous Vin Mircea Lucescu, Ioan Andone și Ionuț Lupescu la Dinamo?
Next Cornel Dinu: ”Nu îl mai cunosc pe Mircea Rednic”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *