De ce Gheorghe Hagi lipsește din Ștefan cel Mare


Viitorul Constanța joacă în această seară contra lui Dinamo, pe Ștefan cel Mare, în etapa a 4-a a Ligii 1, dar Gheorghe Hagi nu este prezent la stadion. ”Regele” era suspendat pentru partida din această seară, după eliminarea din urmă cu două etape de la Chiajna. Hagi nu va veni însă nici la stadion, unde ar fi trebuit să ia loc în tribune.

Motivul? E posibil ca Gică Hagi să vrea să evite orice contact cu suporterii dinamoviști pentru a nu fi înjurat, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată când a jucat cu Viitorul sau cu Steaua în „Ștefan cel Mare”.

Ce spunea Gică Hagi înainte de meci:

„Va ieși un meci frumos. De când este Florin, Dinamo are un grup unit, are ritm și intensitate și joacă bine ofensiv. Dar și noi am făcut mereu meciuri bune cu Dinamo. Sper să prindem o zi bună, să facem un meci mare, să ne autodepășim, să fim la un nivel la înalt.

Ca să scoatem un rezultat pozitiv, trebuie să marcăm. Este un meci important, jucăm împotriva unui club de tradiție. Respectăm Dinamo, dar nici prea mult respect nu e bun, pentru că vrem să câștigăm. Am ajuns la nivelul lor, să ne batem de la egal la egal”, a declarat Hagi.

Previous Giani Kiriță pune tunurile pe un jucător: ”E ceva la mijloc”
Next Dinamo, la un punct de locul 1. Meci bun reușit de trupa lui Bratu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *