De ce a fost convocat Sergiu Hanca la națională


Sergiu Hanca a fost vedeta lui Dinamo anul trecut, când toți suporterii îl apreciau pentru forma de invidiat care l-a adus și în atenția echipei naționale. Jucătorul dinamovist a reușit să devină cel mai bun pasator din ultimii 10 ani al ”câinilor” și a avut și nouă goluri înscrise.

Și nici sezonul acesta nu stă rău chiar dacă jocul său a avut uneori de suferit. Mai ales că el a fost încercat pe mai multe posturi pentru ca să i se facă loc lui Valentin Costache în echipă. Are 3 goluri și două pase decisive și tocmai a fost convocat de Cosmin Contra la națională. Selecționerul României vrea să-l țină aproape pentru a-l repune în formă deoarece vrea să se bazeze pentru jocurile din preliminariile EURO 2020.

„Profitând de aceste două meciuri destul de grele, cu două echipe bune ale Europei, Cosmin cred că a gândit și reactivarea altor jucători. Unii au avut niște derapaje în ultima perioadă (n.r. Alibec) , dar cred că nu trebuie să îi pierdem, pentru că și așa fondul nu este destul de mare. A fost înțelept prin faptul că a fost atât de diplomat că ei sunt importanți în continuare

Aici nu e vorba de meciul ăsta, că avem nevoie neapărată de Alibec sau de Hanca. Aici e vorba de un plan pe termen lung, respectiv un an de zile până la meciurile oficiale. Au gândit că aria de jucători pe care să îi aleagă la viitoarele meciuri oficiale trebuie foarte bine controlată și stimulată”, a spus  Stoichiță la Digi Sport Matinal.

Citește și:

Câți dintre petrecăreți vor juca în derby-ul cu CFR Cluj

-->
Previous Câți dintre petrecăreți vor juca în derby-ul cu CFR Cluj
Next Eric de Oliveira a dezvăluit cine nu l-a vrut la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *