De ce este trist Penedo. Și ce spune despre viitorul său


Dinamo nu are foarte mulți jucători esențiali în acest sezon, însă el a dovedit că este printre cei mai în formă jucători nu doar ai ediției, ci ai anului 2017, în care și-a câștigat pe teren postul de titular. Iar evoluțiile sale l-au readus la echipa națională a țării sale, cu care tocmai s-a calificat în premieră la un Campionat Mondial. De fapt, el este singurul fotbalist din Liga 1 de acum ce va fi la Mondialul de la anul din Rusia.

Jaime Penedo, omul cu cele mai multe selecții pentru Panama, a oferit un interviu pentru blogul jurnalistului Ion Alexandru în care a discutat despre mai multe subiecte. ”Acest an mi-a oferit multe momente de fericire și obiective pe care le-am îndeplinit. Am vrut să câștig cu Dinamo și să fac ceva extraordinar pentru echipa mea. Am mai spus-o, afecțiunea pe care am găsit-o la Dinamo m-a atras să continuu, iar ceea ce se întâmplă acum la club mă întristează foarte tare. E ca și cum ai vrea să stai neclintit în bătaia vântului. M-am adaptat destul de repede în România”, a precizat portarul.

Întrebat despre viitorul său, Jaime a declarat: ”O să fiu sincer. Respect Dinamo și port în inimă pasiunea față de club, dar echipa aceasta trebuie să fie mereu într-o permanentă construcție pentru că există presiunea de a fi mereu în top. Și este normal, pentru că e o echipă mare, dar nu cred că are rost să i se aducă și mai multă presiune decât există deja”.

 

 

 

-->
Previous Un fost ”câine roșu” amenință Dinamo
Next Rednic mai vrea să-i dea o lovitură lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *