--> -->

De ce Dario Bonetti este încă antrenorul lui Dinamo


-->
Eșecul din meciul cu FCSB i-a fost fatal lui Dario Bonetti, scos țap ispășitor pentru acest dezastru. În cursul zilei de marți, oficialii lui Dinamo l-au înștiințat pe antrenor că nu va mai continua pe banca tehnică.

Cu toate acestea, nici până astăzi Dario Bonetti nu a semnat actele de reziliere. Din informațiile FANATIK, motivul pentru care italianul întârzie este legat de cele două salarii pe care le are de încasat de la Dinamo.

În momentul în care cei 12.000 de euro vor intra în cont, Dario Bonetti va semna rezilierea. Antrenorul italian nu vrea să plece până nu va avea salariile în cont și acesta este motivul pentru care deocamdată nu a semnat.

În locul lui Dario Bonetti, antrenor principal la Dinamo va fi Sorin Colceag. Cel puțin pentru moment. Președintele Iuliu Mureșan a anunțat că noul antrenor va sta pentru câteva etape pe banca tehnică, aceasta fiind o șansă ca Sorin Colceag să își demonstreze priceperea:

„A demonstrat că se pricepe și în perioada în care a fost la Zimbru Chișinău. El acum era la noi în club la echipa a doua și am văzut cum lucrează. Plus că m-am gândit că nu vreau să numesc un antrenor pentru o etapă.

Sigur va fi pe bancă la meciul cu Botoșani, dar și marți la meciul de Cupă, cu Ripensia Timișoara. Și va mai sta și după aceea, pentru că eu consider că un antrenor are nevoie de timp pentru a-și impune strategia. Sunt momente când cariera unui antrenor depinde de o șansă. Aceasta poate fi șansa lui Sorin Colceag”, a spus Mureșan.

Citește și:

Certificatul verde obligatoriu la restaurante, nunți și spectacole. Doar copiii sub 6 ani sunt exceptați. Reacția premierului

Previous Dinamo a realizat transferul verii
Next Motivul pentru care Sorescu a rămas la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *